Filmklipp

Här kommer film från i lördags när jag skuttade så smått med Sture. Några fulsprång, men det får man ta ;)

Städning och fika

Fick ett dagspass på Havsbadet idag, så jag fick masa mig upp kl 6 imorse. Sen har jag skrubbat alger och städat toaletter mest hela dagen, fram till kl 14. Då bar det av på födelsedagsfika hos Linda som fyller ett år äldre idag, grattis på henne!

Nu sitter jag och gör bort lite bra-att-göra-saker, så jag får stryka litegrann från min att-göra-lista. Jag älskar listor :) Ska strax bege mig hem till Winrothsgatan och snylta åt mig middag och sen bär det av ut på löpspåret med Elina. Senare ikväll blir det att skype-dejta min älskling :)



Balfrilla

Började morgonen med ett överkroppspass på StepIn - fy vad tungt det gick! For sedan hem och snyltade åt mig lunch och sedan ut på Fårön och duschade osv.
Trampade sedan iväg till Linda för att prova ut balfrisyr till nästa vecka. Hon trodde inte att hon kunde göra frisyrer men det kunde hon minsann! Bjuder dock inte på någon bild än, det blir en överraskning ;)

Nu sitter jag på Fårön och har precis ätit middag. Det är dock grymt tråkigt att laga mat till bara sig själv! Slängde ihop pasta med cremefraiche, hummerfond, kräftstjärtar och broccoli - det var ätbart men ingen jättehit...
Får bli bättre på det där med att laga mat. Jag och Elina ska styra upp maten till hösten när vi flyttar och har börjat samla ihop recept. Storkok och matlådor kommer det att bli då, är ju så grymt smidigt att bara micra någonting :)

Nu ska jag iaf iväg på PRK och hålla Eva-Lenas tre lektioner. Första gruppen har programridning - perfekt för då får jag träna på att döma LB:1an! Andra gruppen har voltarbete och sista gruppen (min ordinarie ridgrupp) ska hoppa bana, så då blir det att plåga armarna ytterligare med att bygga hinder...


Söndag

Ännu en vecka slut. För tillfället bor jag ute på Fårön och är hus- och kattvakt åt Eva-Lena. För att inte gå omkring och vara skräckslagen över hur öde det är så tvingar jag olika personer att sova med mig eftersom Niclas är utomlands, hittills har syster och Elina fått agera moraliskt stöd och sällskap :)

I torsdags var jag och Linda på Bruks och tränade agility med Eika, Axi och King. De skötte sig mkt bra! Vi byggde upp en Hopp 1-bana utan slalom för att prova på och det gick alldeles lysande för allihopa. Har dock lite problem att hänga med i Axis tempo, då jag är van vid Eika. Hon är långsam men noggrann, Axi är snabb som bara den!
På kvällen var jag även och red Sture, vi var ute en sväng med Maja och Knutte och galopperade fort! :)
 

Gulliga Axi! (Tyvärr mobilkvalla på bilderna...)

I helgen har jag jobbat på Havsbadet, har ändå varit rätt mycket folk då det var löning i fredags.
Har även ridit Sture både lördag och söndag. I lördags så skuttade vi så smått i Lindas ridhus, Elina agerade banpersonal och fotograf. Filmklipp dyker upp imorgon :)

Söndag kväll var vi ute på en mysig sväng och galopperade efter Motorgårdsvägen. Han var dock apigt pigg på vägen hemåt och hade stora svårigheter att skritta. Kom fram till att han verkligen har ett brett spektra i sin skritt, både taktmässigt, benföringsmässigt och steglängdsmässigt - han kan helt enkelt gå hur muppigt som helst! Man får som experimentera sig fram till hur man ska göra för att få honom att skritta "normalt", finns inget facit till vilken kombination av hjälper som alltid fungerar.

Nu blir det iaf sängen! Imorgon ska jag på StepIn på förmiddagen med kusin Lena och på kvällen ska jag hålla Eva-Lenas lektioner.


Trots att Sture inte lärt sig att skritta som en vanlig häst under sina 22 år här på jorden så har han minsann lärt sig att man inte går ut ur boxen om man inte har tillåtelse :)


Stures hagkompis Suzie (Tarpas föl - som inte längre är så mkt föl) hann nästan somna innan jag skulle servera kvällsmaten!



Personspår

Var iväg med Linda till Trollbäcken i morse och lät hundarna jobba litegrann. Lade två personspår med godisar i slutet som belöning, ca 30 m långa och raka. Sedan for vi ut och promenixade i ca 1,5 h så spåren fick lägga sig och hundarna murvlade omkring i skogen som helan och halvan.

Efter picknickfrukost så satte vi hundarna på att spåra och de skötte sig mkt bra! Eika avvek bara ca 0,5 m från spåret och gick klockrent med nosen i backen, så det var kul att se att hon fattat vad det handlar om. Var lite orolig att övergången från blod/viltspår skulle bli för svår eftersom det är starkare dofter än personspår.
Tidigare när hon var ung och vi provade lägga personspår åt henne så förstod hon inte vad det handlade om, men eftersom hon tycker det är så kul med viltspår och har lärt sig kommandot och tekniken så blev det en bra övergång till personspår.

Ska försöka satsa på det i framtiden eftersom hon lätt blir så hetsig när det är klövar inblandade, sist hade vi en liten incident som slutade med att jag fick en blodblåsa i ett finger när jag skulle ta av henne den. Visserligen inte avsiktligt men det känns onödigt att hetsa upp henne så mkt.

Bjuder på ett klipp på Eika och King när de hittat en liten pinne.


Träningstävling

Här kommer bilder från fredagens träningstävling med Charley. Dessvärre är jag ingen stjärna på redigering, men var iaf tvungen att ljusa upp bilderna så pass att man såg att det faktiskt var ett ekipage, inte bara en mörk klump :P
Bilderna är tagna av Niclas Brynolfsson.





Dagen till ära var vi snyggt matchade i blått ;)

Förvänd galopp på volt

Red Lasse, en häst som jag vanligtvis inte brukar komma särskilt bra överens med. Han är lite överbyggd bak och har dessutom en dressyrsadel med högt bakvalv, så det känns alltid som att han går i framvikt. I slutet av passet kändes han dock väldigt "balanserad" och allt som allt var han väldigt medgörlig, så det var kul! :)

Framridningen var standard. Sedan påbörjade vi voltarbetet. Först trav på volten och skrittövergång vid varje vändningspunkt och sedan galopp-trav-övergångar. Galoppera kvarts varv, trava kvarts varv osv... Detta gjorde vi i bägge varven.

Sedan började vi jobba med övergångar mellan skritt och galopp, först rättvänd galopp och såsmåningom även förvänd galopp på öppna delen. För att förenkla skrittövergångarna så fick vi använda oss av väggen för att bromsa upp hästarna och slippa använda så mkt hand.

Efter varvbyte och skrittpaus jobbade vi hästarna i trav på volterna, kände på både samling och ökning, sluta, förvänd sluta, öppna, skänkelvikning, motställning osv.. Lasse var som smör! Jättetrevlig, mjuk men spänstig! Sedan avslutade vi med att trava av i ordentligt låg form.

 

Sammanfattning

Haha, såklart så blev det som jag trodde med denna blogg, trytande intresse och inte nog mkt tid över...
Aja, nu gör jag iaf en uppryckning får vi se hur länge det håller i sig! :)

Onsdag: Spenderades i Umeå med Elina. Vi sov till tio och degade sedan fram till kl ett, skönt!
Sen gjorde vi ett riktigt ryck och for och köpte en massa möbler på Myrorna och fixade och donade med att köra dem fram och tillbaka och hitta någonstans att förvara dem. På kvällen åt jag middag med Martin på Frasses - standard - och sedan gick jag, Elina och Maria ut på en kvällspromenad.

Torsdag: Jag tog sovmorgon när Elina for på skolan. När hon kom tilllbaka så gick jag runt och sökte lite mer jobb, sedan skjutsade jag henne på jobbet och tog sedan bilen för att söka ytterligare jobb. Hoppas verkligen jag får napp nu med 31 st cvn utdelade! Ska dessutom ringa och tjata på ställena där jag verkligen vill vara, så det löser sig nog :) Sedan tillbaka till stallet och lasta Daffe (Elinas finbil) till brädden full med Elinas tillhörigheter, koppla släpet, lasta häst och hund och ge sig ut på vägen. Vi var tillbaka i Piteå kring halv åtta på kvällen och då fortsatte jag planera träningstävlingen in på natten med att skriva start- och funktionärslistor och rida banskisser :)

Fredag: Var ute på en mysig tur på en pigg Sture i blåsten mitt på dagen. Var sedan med Elina på Reprisen och fyndade en golvlampa, soffbord och en ljusstake. Nu är det inte mycket möbler till som behövs! :) For sedan på stallet och fixade allt klart inför träningstävlingen. Själva arrangemanget gick mkt bra, duktiga ryttare och funktionärer. Totalt blev det 9 ekipage och 18 starter, kul! Slänger in lite bilder på mig och Challan senare. Blev dessvärre bara 0,90 m två gånger istället för 0,90/1,0 m som det var tänkt. Ett missförstånd i första rundan gjorde att han stannade mitt i ett hinder, så det kändes bättre att avsluta med en bra 0,90-runda istället för att höja ytterligare. Andra rundan blev vi dubbelnollade :)

Lördag: Jag och mamma var runt och gjorde lite ärenden under dagen och sedan åkte jag till Sture tog ett dressyrpass i Lindas ridhus. Efter stallet så lagade jag och Niclas middag - wook med blandade grönsaker och marinerade räkor - mumma! Sedan var det fest hos Erika på kvällen med mycket trevligt folk. Var ute på Challenge med Astrid och Ninen och träffade Statoil-kollegorna som hade personalfest.

Söndag: Arbetade på Havsbadet mellan 10-18 och chillade sedan resten av kvällen.

Måndag: Tog sovmorgon och degade ett tag innan lunch. Var en sväng på stan med Niclas och kollade på skor. Tanken var sedan att jag och Linda skulle ut och spåra, men det satte regnet stopp för. Eftersom det inte finns något dåligt väder så klädde jag på mig ordentligt och for ut med Eika ändå. Vi gick och hämtade upp Saaba (eller Sabba som hon kallas de dagar hon är extra busig ;) ) och gick en sväng med henne. Efter middagen så var det ridlektion på PRK - den hamnar dock i ett eget inlägg :)
Eftersom vädret klarnade upp och blev kalasfint efter ridningen så bestämde jag, Madde och Elina oss för att dra ut på en kvällsprommis. Sagt och gjort, en timme ute i solnedgången med tre söta hundar blev det.
Vi var även förbi en sväng hos mormor och morfar och nu har jag även fixat en byrå till läggan! Det enda som behövs nu är köksbord och stolar och roliga småprylar, resten är fixat :)

Nu blir det dock sängen, imorgon ska jag och Linda upp och spåra på morgonen om vädret tillåter :)
Tjing!

Söta tjejhundar ute på prommis!

Tisdag i Umeå

Steg upp tidigt (!) imorse och hoppade på 06.55-bussen mot Umeå. Lyckades tack och lov sova hela vägen liggandes på tre säten längst bak i bussen, skönt :)

Har sprungit runt och sökt jobb mest hela dagen, totalt fick jag iväg 20 st cvn. Så nu hoppas jag verkligen på att få napp någonstans!
Kring 15 när Elina slutat skolan så följde jag med ut till stallet och gjorde Quantas. Vi lyckades vara riktigt effektiva och var klara på stallet på drygt två timmar, då hann vi även kratta och mocka i och utanför hagen.

Efter middagen så gick vi iväg och kollade på lägenheten och tack och lov var den inte så illa som vi hade börjat tro! Ingen hade rökt inomhus och det var inte jätteofräscht, det enda som var var att det var lite konstiga färger och en del uppsättningshål i väggarna. Men ingen av våra värsta farhågor besannades iaf, så vi ska nog överleva :)

Nu skrivs det listor för fullt! Älskar att Elina är lika mkt listmänniska som jag är :)

Skänkelvikningar

Här är beskrivningen av måndagens pass. Efter uppvärmning körde vi först övningen i skritt för att hitta vägar och tvärning, sedan i trav i bägge varven.


"Krumeluren" på mitten av långsidan innebär att man låtsas att man rider runt en kon. Alltså att man rätar ut hästen, "styr ut runt konen" och sedan styr tillbaka mot långsidan och fortsätter tvära. Så småningom lade vi även till diagonalsluta på diagonalerna och skolor på långsidorna.

Som avslutning blev det galopparbete på volt där vi fokuserade på att påverka olika kroppsdelar på hästen. På den öppna delen av volten tänkte vi mot sluta för att få koll på bakdelen och på den slutna delen av volten så red vi hästen utåtställd och undan ytterskänkeln för att få koll på bogen.

Mycket bra övning som går att variera på många olika sätt för att passa olika hästar. Även bra med upprepningen man får när man rider övningen flera varv efter varandra eftersom hästen då blir koncentrerad. Dessutom är övningen både lösgörande och samlande.


Måndag

Jag har mest bara flängt runt hela dagen, är helt slut nu när jag äntligen fått stanna av!
Runt lunch åkte jag iväg med Cilla på StepIn för ett gympass, fokus ben, rygg och mage. Efter träningen hem för middag och städa iordning oredan som skulle föreställa mitt rum.

Åkte sedan iväg med Hanna och solade en sväng, innan jag for på ridklubben för dressyrlektion för E-L. Red en superfin Tigran! Övningen får ni läsa om i ett annat inlägg :)

Efter ridlektionen så fixade jag lappar om tävlingsträningen som ska ersätta klubbhoppningen i helgen och åkte runt på 9 olika stall för att dela ut/sätta upp dem! Nu hoppas jag bara att det kommer in några anmälningar så att inte all möda varit i onödan.

Tidigt imorgon bär det av till Umeå för att hälsa på Elina. Ska även passa på att söka jobb inför framtida flytten och även kolla på lägenheten vi får den 1a juli (som vi tog osedd på vinst och förlust...).

Nu dags att sova!

Mysbakissöndag

Efter gårdagskvällens bravader så mådde jag mycket bättre än man kunde tro. Klockan 12 åkte jag ut på Havsbadet för att jobba 12-19. Lagomt mycket folk i badet under dagen, ingen superstressig dag det vill säga.

Efter jobbet åkte jag iväg till Sture för kvällsmotion. Vi red över till Lindas ridbana eftersom den egna ridbanan håller på att "renoveras". Jobbade med galoppintervaller efter fyrkantsspåret och blev så himla hoppsugen av alla hinder som stod framme så det blev ett litet skutt eller två över ett litet hinder. Efter stallet kom jag hem och dog i sängen och här planerar jag att stanna resten av kvällen.


Söt-farbrorn!

Fullspäckad lördag

Dagen började med hoppträning på ridklubben med Charley som Niclas var gullig nog att komma och fota! :)
Vi hoppade bana på 90-95 cm inför nästa helgs klubbhoppning och det gick rätt bra. Första vändan lyssnade han jättebra men runda nummer två blev han lite stark och ivrig och jag passiv. Vi tog oss iaf runt helskinnade!




Trippel på 95 cm! Det pirrade i magen ;)


Kul bild! Ser verkligen stillastående ut, även fast både han och jag är väldigt fokuserade framåt!

Efter hoppträningen så for jag och jobbade på Havsbadet 12-19. Mycket folk och mycket att göra så stängningen tog lite längre tid än jag tänkt.

Direkt från jobbet for jag till kusin Lena på kläm-och-känn-party. Helmysig kväll med trevliga tjejor som avslutades med utgång på Challenge (premiär för både mig och Erika!)


Denna groteska skapelse får avsluta inlägget och sammanfatta kvällen ;)

Otursdagen

Tack och lov så klarade jag mig utan några olyckliga incidenter, trots att det var fredag den 13e.
Morgonen spenderades med Linda, King, Axi och Eika på brukshundsklubben. Eftersom hundarna ligger på lite olika nivå i agilityn så fokuserade vi på olika saker. Med Axi repeterade jag långhopp, platta tunneln, balansbommen och däcket, samt tränade på böjda tunnlar och att ha henne på höger sida (vilket hon tycker är skitknäppt!) Kunde iaf avsluta med att köra en bana med hopp, platt tunnel, lång böjd tunnel och hinder-tunnel-hinder på rak linje och hon var kanonduktig!

Med Eika körde jag en bana som fastnade på film, se klippet nedan :)

Efter agilityn bar det av hem för att fixa sig inför jobbet och efter det ut till Havsbadet för att jobba 14-20. Vi hade en lugn kväll med lite folk i badet. Efter jobbet kom Niclas förbi och sov :)


Torsdag

Spenderade förmiddagen solandes på Lindas balkong i finvädret, måste ju jobba på brännan!
På eftermiddagen bar det av till Sture för lite hästtid. Pysslade på ett tag och for sedan ut på en tur på en jättefin sandväg som ligger vid vattnet. Jobbade med tempoväxlingar i trav och galopp och avslutade med att klättra uppför en stig innan jag skrittade hemåt. Sture var hur mysig som helst, pigg men inte överladdad och väldigt lydig, även "hemåt". Är så himla mysigt att galoppera fort, känna vinden i ansiktet och ändå veta att man har kontroll!

Senare på kvällen så åkte jag, Hanna och Erika iväg och skakade rumpan på StepIn till rytmer av afrikanska trummor. Jag pratar såklart om Afro Powerdance, helt klart en av de roligaste träningsformerna som finns. Rekommenderas starkt!

Bjuder på lite Sture-bilder för att avsluta inlägget. Vi hade en liten fotosession i hagen i det vackra vädret :)




Bjuder på denna! Hade lilla Suzie hängande över axeln, bitande i jackan och slickandes på mitt hår när jag försökte ta bilder på Sture. Hon ville minsann också ha uppmärksamhet! :)


Sture och hagkompisen Suzie

Världens slappaste onsdag

Eftersom min kalender var helt blank för dagen så bestämde jag mig för att ta en sovmorgon imorse. Sagt och gjort, klockan hann bli närmare halv tolv innan jag masade mig ur sängen. Tyvärr har jag på grund av detta gått och varit seg hela dagen. Har varit ut på två promenader med Eika och gått en sväng på stan med Niclas. Hittade en fin bikini på H&M som jag slänger in en bild på längre ner. Den kommer vara perfekt att glida omkring i på stranden i Grekland! Nu börjar det bara vara en månad kvar tills jag och min käraste vän Erika sitter på planet ner till Aten :)


Kommer bli supersnygg i sommar när man fått lite färg, den kommer inte riktigt till sin fulla rätt med min nuvarande hudton... ;)


Eika ligger och grubblar hur i hela fridens namn hon ska få upp sin älskade kong ur vattenskålen utan att bli blöt om hela nosen.


Hennes tänkta lösning på problemet var tyvärr inte den bästa, hon försökte slicka i sig så mkt av vattnet som möjligt men vågade ändå inte doppa ner nosen för att lyfta ur den. Matte fick komma till undsättning :)

Morgondagens plan är att masa sig  iväg på gymmet för att förhoppningsvis bli av med den grymma träningsvärk som jag dragits med i två dagar nu.

Nu ska jag ta och mysa ner mig i sängen framför ett avsnitt Glee! Tjing!


Fullspäckad dag

Jag har en tendens ibland att ta i så det skriker om det och fylla mina dagar till bredden med aktiviteter, just för att jag gillar att hålla mig sysselsatt. Idag var just en sådan dag och det är så skönt att komma hem och dö framför tvn och veta att man faktiskt förtjänar det.

Morgonen började med att jag och Linda for iväg och spårade med King och Eika. Gick inte särskilt strålande då Eika är som ett jehu i psyket just nu, men hon tyckte att det var roligt ändå och det är ju huvudsaken.!
Efter hundturen åkte jag iväg på taktilstimulering, en grymt avslappnande behandling på dryga timmen. Om du är nyfiken på vad detta är så går det att läsa mer här.

Efter behandlingen åkte jag hem och bytte om till stallskrud och slängde i mig lunch, sen iväg till Hällans Hästcenter för att rida Erica Larssons Monty för första gången. Monty hade träningsvärk efter en hård träningshelg och därför skrittjobbade vi bara i ca 30 minuter. Bra att hinna känna in sig på ny häst i skritt också :)

Efter stallvistelsen stressade jag iväg hem, hoppade i duschen, snabbt iordning och sen iväg på Statoil för att avverka ett kort kvällspass 17-21. Alltid mysigt att träffa de gulliga Statoil-kollegorna :)

Nu dags att sova så får vi se vad morgondagen har att bjuda!

Tempoväxlingar och övergångar

Red Marconn på kandar. Efter självständigt framridning i alla gångarter med fokus på lång och låg form samt rätt tempo samlades vi efter fyrkantsspåret för att påbörja övningen.

Först arbetstrav och avsaktning till skritt vid varje bokstav, fokus på timing. Sedan arbetstrav, ur hörnet långsam trav till mitten av långsidan, där arbetstrav mellan två bokstäver och sedan långsam trav igen till hörnet. Efter det omvänt, "snabb" trav direkt ur hörnet, upptagning med bibehållen takt och energi på mitten av långsidan och sedan fram igen till hörnet. Jobbade på detta sätt i bägge varven och efter skrittpaus även i galopp. Mkt bra övning för att "våga" tänja på gränserna och göra tydliga tempoväxlingar vid bestämda punkter. Även otroligt nyttigt att rida på raka spår och ändå jobba med ställning och motställning och inte bara göra det på böjda spår.

Lydiga Marconn hade inga problem med tempoväxlingarna och så småningom fick jag en väldigt trevlig känsla i tyglarna. Vi hade lite problem med att få upptagningarna mjuka och runda eftersom han lätt spänner upp sig då, men blev bättre efter några repetitioner.


Måndag yo!

Jag måste få erkänna en sak. För mig finns det ingenting bättre än att vara ledig en måndagförmiddag. Jag är sällan eller aldrig så avslappnad som då, för då förväntas man inte vara social eller driftig. Någon som lämpligt nog delade min uppfattning och dessutom också var ledig var Linda som inte hade någonting emot att spendera den lediga måndagsförmiddagen på min veranda degandes i solstolarna i bikini drickandes saft. Hundarna fick dessutom murvla omkring fritt på baksidan och trots att de led av värmen (22 grader varmt!) så tror jag inte att de hade det helt dåligt när de väl hittade skugga och hade ro att ligga stilla. 

                          
King och Eika myser

Erika och Kira kikade även förbi en sväng och myste på. När mitt sällskap bestämde sig för att det var dags att åka hem så cyklade jag och lillasyster till StepIn för att gymma. Hanna plågade mig med knäböj, bänkpress och marklyft (jobbigt!) och sen avslutade vi med magövningar innan vi cyklade hem. Efter middagen bar det iväg till PRK för ridlektion, men det får ett eget inlägg :)

Dressyrtävling

Dagen spenderades i Råneå på dressyrtävling. Åkte iväg tidigt (!) på morgonen med lektionshästen Tigran som jag tidigare bara startat på en klubbdressyr med allt annat än önskvärda resultat. Detta ledde såklart till att jag ville åka iväg utan att ha några högre förväntningar på honom och mig själv, men efter flitig drillning i mental träning och positivt tänkande av min ridinstruktör Eva-Lena så höll jag skenet uppe och intalade mig själv att vi minsann skulle sopa banan med de andra. Bakom det positiva tänket måste jag dock erkänna att förväntningarna låg i botten för att hålla eventuell besvikelse till ett minimum. Tigran visade sig dock vara en riktigt gentleman på tävlingsplatsen och en showoff som trivdes som fisken i vattnet med att visa upp sig på tävlingsbanan.

Första klassen vi red var en LC:2 och vi lyckades skramla ihop 64,64%. Domarens kommentar: "Flott uppvisning! Trevlig häst som rör sig bra och avspänt. God takt och balans. Något emot handen i vissa övergångar. Väl ridet!"
Fick dessutom 7:or på gångarter, sits och hållning och korrektheten - grymt nöjd tjej!

Flytet höll i sig även under resten av dagen och till nästa klass som var en LB:1 så red vi ihop 62,03%. Domarens kommentar: "Lydigt och prydligt ridet. Glimtar till ibland, synd på "små missar". Korta upp tygeln - din hand kommer ofta i sadeln/på låret." 7:or på gångarter och korrektheten.
Jag måste medge att jag förstår att hon petar på min tygellängd eftersom jag rider Tigran med väldigt låg hand, men det uppfyller faktiskt ett syfte. Eftersom han inte är starkast i världen och därför inte fixar att gå i hög form och i samling så anpassar jag min hand efter den form han faktiskt går i. Om jag istället skulle korta tyglarna och höja handen så skulle tygeln få fel inverkan eftersom linjen från armbågen till bettringen inte skulle bli rak utan bruten. Hennes kritik hade varit befogad ifall det varit ett LA program där man kräver att hästen ska gå i LA-form, men jag tycker inte att det passade in i LB.

Kontentan av dagens insatser blev iallafall en tredjeplacering i LC och i LB hamnade vi precis utanför placering (7a av 22 med 6 placerade). Jag ingick dessutom i Piteåalliansens division III-lag och vi vann lagomgången. Tiger fick alltså två rosetter och fick springa två ärevarv - vilket han tyckte var grymt roligt :)


  
Nöjt ekipage efter bägge prisutdelningarna!



Charmigaste laget! För att citera Kristina Alderheim: "En nordsvensk, en fjording, en liten unge på en gammal häst och en lektionshäst"


Dag 1

Jag har gjort ett försök med att blogga tidigare och det slutade med att jag raderade bloggen helt, någonting som jag ångrar grymt mycket i efterhand. Trots att jag tyckte att inläggen jag gjorde då bara var lama och för privata och tråkiga att läsa så skulle det ha varit roligt att se tillbaka och komma ihåg vad jag faktiskt pysslade med då, för det har jag nästan inget minne av idag... Nu är det nya tag och en ny blogg och jag känner mig full av inspiration! Förhoppningsvis håller den i sig också, men det återstår att se :)


RSS 2.0