Krock!

Tog sovmorgon i morse, hade egentligen ställt klockan på 9 men drog mig till 11 - skönt! For sen ut med mamma, Eika och Saaba på heden och promenerade i finvädret, det var mysigt.

Var sen iväg till Sture och red ett kort men intensivt dressyrpass, han var kalasfin! Jämn i sidorna, bra bjudning och lydig, fina farbrorn :) For direkt från Stures stall till PRK och höll lektioner, både Eva-Lenas och Veas. Första gruppen hade banhoppning och de var mkt duktiga. Sen fick jag rida ut med två grupper i det mysiga vädret, kändes väldigt lyxigt. Sista gruppen hade dressyr inomhus.

Nu sitter jag och Sanna och snackar skit och äter kakor, snart blir det sängen!

Glömde förresten att berätta att jag och Madde krockade i tisdags! Det var en parkerad bil som rullade in i oss innan vi hann backa iväg, så det var väl ungefär den mest odramatiska krocken någonsin. Men ändå - debut!


Tröttttttt tjej...

Blev verkligen en heldag idag! Det enda jag hade inplanerat för dagen var första-hjälpen-utbildning på Havsbadet inför sommaren med alla kollegor mellan 8-15, nu sitter jag här halvdöd 15 jobbtimmar senare. Vad hände?

Aja, utbildningen var iaf kul! Har gått den via ridklubben en gång tidigare, men denna gång så målade utbildaren upp scenarion som är troliga att inträffa i badet. Dessutom fick vi träna på att bärga varandra i vattnet och åka bår osv, mkt intressant :)

Sen var tjejen som skulle jobba i eftermiddag i badet sjuk, så i utbyte mot 4 fribiljetter till 1906 på fredag tog jag på mig 15-21-passet i badet. Hyffsat lite folk, men übertrött Moa gjorde att jag mest sprang omkring och var virrig och inte fick särskilt mkt mer vettigt gjort än precis det nödvändiga. Iofs förhoppningsvis förståeligt att man inte lyckas hålla koncentrationen på topp så länge... :)

Sen så ringde Erica och erbjöd mig betalt och en uteritt på Monty mot att jag tog kvällsjouren på Hällan, ett erbjudande som jag inte kunde tacka nej till. Så direkt efter jobbet begav jag mig fint mot Öjebyn och plockade in och fodrade alla hästarna där. Skippade dock uteritten eftersom klockan hann bli 23 innan jag var klar och orken inte riktigt var på topp. Det är grymt svårt att hoppa in och ta ströjourer i stall där man inte är van att vara och inte känner till alla hästar, särskilt när det står hästens smeknamn på hagschemat och det riktiga namnet på boxen. Dessutom var både påsar och hinkar väldigt dåligt uppmärkta. Men, det löste sig iaf. Tack och lov var två gulliga kvinnor där och hade ridit, så de hjälpte mig att fodra medan jag plockade in och dirigerade de hästar jag var osäker på :)

Nu blir det sängen, är hur utmattad som helst...

RSS 2.0